…en dat begint met het tuinontwerp. 

Contact

Tuinontwerp

De tuin is het visitekaartje van de woning. Een mooie tuin zorg voor een toegevoegde waarde van uw woning. Hieraan ligt een goed ontwerp ten grondslag.

Groenendijk Hoveniersbedrijf denkt graag met u mee over de beste en mooiste invulling van uw tuin. We maken een inventarisatie van de gewenste stijl, uw tuinwensen, uw budget, de ligging van uw tuin en de mogelijkheden die daarbij horen. Heeft u al nagedacht over bestrating, een overkapping of bijvoorbeeld een vijver?

Na het bespreken van uw tuinwensen zullen wij een grove schets maken van het tuinontwerp. U krijgt een globaal overzicht van de beplanting en de materialen die in uw tuin gebruikt worden. Als u tevreden bent over het schetsontwerp wordt het verfijnt en uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Bent u al in het bezit van een tuinontwerp? Hier kunnen wij prima mee uit de voeten!

Vrijblijvende offerte tuinaanleg

Als u akkoord bent met het tuinontwerp of als u al in bezit bent van een tuinontwerp maken wij vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw tuin en/of de levering van materialen. Daarnaast spreken wij natuurlijk met u af wanneer we aan de slag gaan en hoe lang de werkzaamheden gaan duren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bekijk meer tuinen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag op weg met een grove schets of met een gedetailleerd tuinontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een vraag?

Als u hier uw gegevens invult ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?