Zoekt u een hovenier voor het aanleggen van uw tuin?

Contact

Tuinaanleg

Tuinaanleg begint met grondwerk. Omdat dit de basis is voor de verdere tuinaanleg verdiend dit de nodige aandacht. Wij hebben de benodigde machines en kennis in huis.

Grondwerk

Grondwerk is ontzettend belangrijk voor de verdere tuinaanleg. De tuin moet goed worden doorgespit voor het bodemleven. Daarnaast is het belangrijk dat er geen natte plekken in de tuin blijven staan. Planten moeten optimaal kunnen groeien in grond die mooi ‘los’ is.

Straatwerk

Qua bestrating zijn de mogelijkheden enorm. Er is niet alleen veel keuze in de soorten en maten tegels, wij hebben de vakkennis om dit in alle vormen en verbanden te leggen. Natuurlijk beschikken wij over alle benodigde machines om dit goed uit te voeren.

Planten

Samen met u maken wij een beplantingsplan. We houden rekening met de juiste standplaats en eigenschappen van de planten. Kiest u voor een strakke beukenhaag, een bloeiende border? Planten horen bij de aanleg van een mooie tuin.

Ook als u zelf uw tuin aanlegt kunnen wij de planten leveren. 

Houtwerk

Douglas-hout geeft uw tuin een mooie uitstraling en is bij diverse tuinstijlen toe te passen. Douglas is een duurzaam houtsoort wat lang mooi blijft. Hierdoor houdt u extra lang plezier van het houtwerk.

Bent u op zoek naar een mooie Douglas veranda, een heerlijk buitenverblijf of bijvoorbeeld een kapschuur? Met een tuinoverkapping kunt u ook met wat minder mooi weer genieten van uw tuin. Een overkapping beschermt niet alleen tegen regen, ook de warmte blijft er langer onder hangen. U kunt langer buiten blijven zitten.

Ons team ontwerpt en maakt deze op maat in uw tuin. Omdat iedere tuin uniek is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag!

Tuinaanleg…

Heeft u een vraag?

Als u hier uw gegevens invult ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?